Skip to main content

Het Evangelie van Matthéüs (IV) - De Geestelijke Zegeningen Die Jezus Ons Gegeven Heeft

Paul C. Jong

De Apostel Matteüs verteld ons dat het Woord van Jezus gesproken werd aan iedereen in deze wereld, want hij zag Jezus als de Koning van alle koningen. » Verder lezen...

€ 2,78 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003586945

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
9 September 2020

Producteigenschappen

Het Evangelie van Matthéüs (IV) - De Geestelijke Zegeningen Die Jezus Ons Gegeven Heeft

De Apostel Matteüs verteld ons dat het Woord van Jezus gesproken werd aan iedereen in deze wereld, want hij zag Jezus als de Koning van alle koningen. Nu, Christenen over de hele wereld, die net zijn wedergeboren door te gaan geloven in het water en de Geest dat wij verspreiden, verlangen inderdaad om te worden gevoed met het brood van het leven. Maar het is moeilijk voor hen om broederschap te hebben met ons in het ware evangelie, want zij zijn allen ver weg van ons.

Daarom, om deze geestelijke nood van deze mensen van Jezus Christus, de Koning van alle koningen, de preken zijn klaargemaakt als het nieuwe levensbrood voor hen, om hun geestelijke groei te voeden. De schrijver verkondigd dat diegenen die de vergeving van hun zonden hebben ontvangen door te geloven in het Woord van Jezus Christus, de Koning van alle koningen, zich moeten voeden met Zijn reine Woord om hun geloof te verdedigen en hun geestelijke levens te behouden.

Dit boek zal iedereen van u voorzien van het ware geestelijke levensbrood die de Koninklijke mensen van de Koning van geloof zijn geworden. Door Zijn Kerk en dienaren, zal God u continue voorzien met dit levensbrood. Moge Gods zegeningen over u komen die wedergeboren zijn uit het water en de Geest, die wensen om ware geestelijke broederschap met ons in Jezus Christus te hebben.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,78
2.78
2.78

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.