Skip to main content

Help, ik heb een puber!

Dit boek is een how to survive mijn puber en tegelijkertijd is het een ode aan pubers, de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, onzekerste, aandoenlijkste wezens die er bestaan. » Verder lezen

€ 14,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789083157634

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
8 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2022
Uitgever
-

Help, ik heb een puber!

Inleiding

De Survivalgids voor Puberouders is het onontkoombare vervolg op de succesvolle titel Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Dit boek fungeert als een survivalgids voor ouders die zich in de turbulente fase van puberteit van hun kinderen bevinden, en tevens als een eerbetoon aan pubers, beschreven als de meest emotionele, excentrieke, levendige, impulsieve, irrationele, onzekere en ontroerende wezens.

Verhaal

Dit verhelderende boek duikt in de complexe wereld van pubers en biedt ouders handvatten om deze onvoorspelbare fase samen door te komen. De interactie tussen ouders en pubers wordt op een humoristische en begrijpelijke manier besproken, met als doel om de ouder-kindrelatie te versterken en een positieve omgang met de uitdagingen van de puberteit te bevorderen.

Recensies

Hoewel er tot nu toe geen officiële recensies zijn, is de feedback van lezers zeer positief. Veel ouders vinden het boek een nuttige bron van informatie en steun tijdens de uitdagende puberteitsjaren van hun kinderen.

Over de Auteur

De auteur achter de Survivalgids voor Puberouders is Kluun, die eerder al bekendheid verwierf met zijn humoristische en inzichtelijke benadering van ouderlijke uitdagingen in Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Zijn schrijfstijl is toegankelijk en vermakelijk, wat dit boek een aangename leeservaring maakt voor ouders in alle fasen van het ouderschap.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 14,99
14.99
Bol.com € 14,99
Bookspot € 14,99
Bruna € 14,99
eBook.nl € 14,99
14.99