Skip to main content

Heimwee moet je koesteren

4,0/5 uit 23 reviews

Floortje Dessing blikt terug op vijfentwintig jaar reisprogramma’s maken en vertelt over de avonturen die ze de afgelopen jaren heeft beleefd: zowel groot als klein, ver weg als dicht bij huis. » Verder lezen

€ 13,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789402315271

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Heimwee moet je koesteren

Inleiding

Vers van de pers: 'Heimwee moet je koesteren' door Floortje Dessing. In dit indrukwekkende nieuwe boek deelt de geliefde reiziger niet enkel haar avonturen, maar ook inzichten en ervaringen opgedaan tijdens vijfentwintig jaar reisprogramma’s maken.

Verhaal

In 'Heimwee moet je koesteren' blikt Floortje Dessing terug op ontmoetingen met mensen over de hele wereld, met als centrale vraag: hoe hebben deze ervaringen haar gevormd? Ze deelt verhalen van individuen die hebben gekozen voor een leven dicht bij de natuur - en verkent waarom zijzelf nog niet klaar is voor die stap. Daarnaast beschrijft ze haar ervaringen met minimalistisch leven, gezond ouder worden, nieuwe benaderingen van opvoeding, voeding en tijdsperceptie. Maar ook lichte, humoristische notities ontbreken niet, zoals de ontdekking dat neushoorns een ochtendhumeur hebben en waarom een zwarte broek in de bush geen goed idee is.

Over de auteur

Floortje Dessing, bekende reiziger en televisiepersoonlijkheid, staat bekend om haar reisprogramma's waarin ze mensen en hun verhalen centraal stelt. In haar nieuwste boek, 'Heimwee moet je koesteren', deelt ze niet alleen deze verhalen, maar ook de impact die ze hebben gehad op haar eigen leven en blik op de wereld.

Reviews

iTunes

4/5
23 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 13,99
13.99
Bookspot € 13,99
Bruna € 13,99
eBook.nl € 13,99
iTunes € 13,99
13.99