Skip to main content

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

4,0/5 uit 41 reviews

Charlotte Salter komt niet opdagen op het verjaardagsfeest van haar man. Hij blijft onverstoord, maar hun dochter Etty raakt ervan overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. » Verder lezen

€ 7,49 bij Bol.com € 14,99 bij eBook.nl vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789026357718

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
19 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Inleiding

"Heeft iemand Charlotte Salter gezien?" is een nieuwe spannende thriller uit de stal van het bestseller schrijverspaar Nicci French. Dit intelligente psychologische drama, waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken, biedt een bloedstollend verhaal van mysterie en intriges.

Verhaal

Op de grote verjaardagsfeest van haar man Alec ontbreekt Charlotte Salter. Hoewel Alec ogenschijnlijk onbewogen blijft, is hun dochter Etty ervan overtuigd dat haar moeder iets vreselijks is overkomen. Ondanks de politie die wordt ingeschakeld, leidt niets tot enig aanknopingspunt. Wanneer het lichaam van een dorpsgenoot wordt gevonden, rijst de vraag of dit verband houdt met de verdwijning van Charlotte.

Jaren later wordt het familiehuis leeggeruimd voor Alec's verhuizing naar een verpleeghuis. Het gezin is nog steeds getekend door de gebeurtenissen van jaren geleden. Wanneer er weer een heftig incident in het dorp plaatsvindt, wordt rechercheur Maud O’Connor op de zaak gezet. Ondanks weerstand van haar collega's, is O'Connor vastbesloten om oud zeer op te rakelen en eindelijk te ontdekken wat er met Charlotte Salter is gebeurd.

Recensies

Over De gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.'

NRC
Over de auteur

Nicci French is een schrijversduo dat internationale bekendheid geniet door hun uiterst spannende psychologische thrillers. Hun boeken, waaronder "Heeft iemand Charlotte Salter gezien?", behoren tot de top van de misdaadliteratuur en bieden lezers een diepgaande kennis van menselijk gedrag en complexe familiedynamieken.

Reviews

iTunes

4/5
41 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,49
7.49
Bookspot € 7,49
Bruna € 7,49
eBook.nl € 14,99
iTunes € 14,99
14.99