Skip to main content

Hartendiefjes 1 - De Ontvoering Van Anaïs

Bjorn Peeters

Waar vind je de allerliefste en avontuurlijkste meisjes in heel Parijs? Niemand weet het, want de HARTENDIEFJES houden hun bijzonder gezinnetje goed verborgen! Maar zit je ooit in de rats in Parijs, reken dan op Flore en haar meisjes om je er…. » Verder lezen...

€ 6,99 bij Bol.com € 9,99 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230001802535

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Hartendiefjes 1 - De Ontvoering Van Anaïs

Waar vind je de allerliefste en avontuurlijkste meisjes in heel Parijs? Niemand weet het, want de HARTENDIEFJES houden hun bijzonder gezinnetje goed verborgen! Maar zit je ooit in de rats in Parijs, reken dan op Flore en haar meisjes om je er weer uit te halen! Stelen, liegen en bedriegen... de HARTENDIEFJES doen het als de beste. Steeds met een hart van goud! Al zijn de kleintjes wel eens grote deugnieten. Welkom bij het charmantste gezinnetje in Parijs! Met de HARTENDIEFJES krijg je humor, charme en avontuur in één gezellige reeks!


In DE ONTVOERING VAN ANAÏS start voor Anaïs (5) het avontuur van haar leven. Ontdek hoe één metrorit haar hele leven op zijn kop zet, en ze aanbelandt bij het gezelligste gezinnetje in Parijs. Ze heeft heel wat te leren, als ze een HARTENDIEFJE wil worden, maar Anaïs weet wat ze wil en doet haar best (meestal). Volstaat dat om haar eerste opdrachtje tot een goed einde te brengen? Dit is hoe het avontuur begon voor Anaïs!


(Een HARTENDIEFJES roman)


PEETERS BJORN schrijft als geen ander over avontuurlijke vrouwen. Onstuitbaar, scherp van geest en extra pittig; zijn heldinnen zetten hun stempel op de wereld! Van machtige ICTILUNI prinsessen die in flitsende gevechten het lot van de wereld bepalen, tot vrouwen die een wel héél avontuurlijk leven leiden als piloot (ABBEY) of meiden die de muziekwereld willen veroveren (YNA). Wie snakt naar onstuitbare dames die ongelofelijke avonturen beleven, heeft de juiste auteur ontdekt!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,99
6.99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.