Skip to main content

Harlequin - Meer dan perfect

Helen Brenna

Grace Kahill - het topmodel dat jarenlang op de covers van alle toonaangevende modebladen heeft gestaan - is weer Grace Andersen, ofwel gewoon Grace. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789461992505

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Harlequin - Meer dan perfect

Grace Kahill - het topmodel dat jarenlang op de covers van alle toonaangevende modebladen heeft gestaan - is weer Grace Andersen, ofwel gewoon Grace. Bij een ernstig auto-ongeluk heeft ze zoveel brandwonden opgelopen, dat haar eens zo perfecte lichaam niet langer perfect is. Beseffend dat ze in een schijnwereld heeft geleefd, besluit ze uiteindelijk terug te keren naar Mirabelle Island, de plek van haar jeugd, waar ze ooit uit verveling en rebellie de boel op stelten zette.

Sean Griffin heeft tegen de wil van zijn vader zijn briljante artsencarrière verruild voor een eenvoudig bestaan op Mirabelle Island, waar hij naast een stalhouderij een huisartsenpraktijk runt. Het perfecte leven voor hem, vindt hij, maar daar komt abrupt een einde aan wanneer hij opeens een zoon blijkt te hebben, die zijn ex-verloofde voor de zomer bij hem komt dumpen.

En dan komt die diva van een Grace Kahill nog eens zijn rust verstoren door haar paard bij hem te stallen!

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,99
4.99
Apple iTunes € 4,99
Kobo € 4,99
Bol.com € 4,99
eBook.nl € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.