Skip to main content

Glowmovies 1 - Rik en Jesper maken er een zooitje van

Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar, alleen de zure buurman Arie Zemelaar woont ertussen. Hij heeft een hekel aan kinderen en lawaai, terwijl Rik en Jesper juist het liefst gaan bouwen. » Verder lezen

€ 8,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043925198

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Glowmovies 1 - Rik en Jesper maken er een zooitje van

Inleiding

‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ is een komische graphic novel vol met bizarre bouwwerken en een hoofdpijnbarende buurman. Met levendige illustraties van Tamara Boon, is dit boek een product van Rik Kleeven, bekend van het YouTubekanaal Glowmovies.

Verhaal

Rik Kleeven en Jesper Weijs zijn geen onbekenden als het gaat om het creëren van vreemde constructies en het bedenken van opwindende uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ is hun creatieve chaos nadrukkelijk aanwezig, wat uiteindelijk leidt tot De Ramp…

Hoewel Rik en Jesper bijna buren zijn, huisvest het enige tussenliggende huis de mopperige buurman Arie Zemelaar. Met zijn afkeer voor kinderen en lawaai lijkt een confrontatie met de creatief chaotische jongens onvermijdelijk. Hun eindeloze bouwprojecten veroorzaken namelijk nogal wat herrie. En dan zijn er de onvermijdelijke ongelukken, steevast eindigend in catastrofes, zoals de dag van De Ramp.

Deze dag had iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, tal van bizarre bouwwerken, een plaag bijzondere huisdieren…. Het resultaat is een avontuur dat even hilarisch als ontregelend is.

Recensies

Momenteel zijn er geen recensies beschikbaar voor dit boek.

Over de auteur

Rik Kleeven, de auteur achter ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’, is vooral bekend van het YouTubekanaal Glowmovies, waar hij en Jesper hun fans vermaken met hun opvallende bouwwerken en spannende uitdagingen. Dit boek brengt hun online capriolen tot leven, met de hulp van de getalenteerde illustrator Tamara Boon.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 8,99
8.99
Bol.com € 8,99
Bookspot € 8,99
Bruna € 8,99
eBook.nl € 8,99
8.99