Skip to main content

Gin & Tonic

Frédéric Du Bois, Isabel Boons

De explosieve opkomst van gins - waarbij zelfs cocktailbars en restaurants hun eigen gin creëren - ginmenu's in de meeste bars en het rijke aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken zorgen er voor dat de goede gin & tonic een…. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bookspot € 20,99 bij Kobo vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789401456593

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Gin & Tonic

De explosieve opkomst van gins - waarbij zelfs cocktailbars en restaurants hun eigen gin creëren - ginmenu's in de meeste bars en het rijke aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken zorgen er voor dat de goede gin & tonic een blijver is. Iedereen zou over de nodige basiskennis moeten beschikken. Welke gin hoort bij welke tonic, op welk moment en welke kruiden passen er in de ideale mix? Deze Gin en Tonic-bijbel heeft zijn strepen verdiend en blijkt het ultieme naslagwerk.


Frédéric Du Bois, ginexpert, en Isabel Boons, culinair journaliste, bieden het antwoord op al je vragen, en geven je een aanzet voor jouw eigen creaties als ginliefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
Bol.com € 16,99
Apple iTunes € 16,99
Kobo € 20,99
20.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.