Skip to main content

Gifjes

Daan Windhorst

Als het aan Daan Windhorst ligt zijn er binnenkort pillen op de markt die je gelukkiger maken, wordt Nederland eindelijk wereldkampioen voetbal, bestaat er plastische… » Lees verder

€ 9,99 bij BookSpot (was: ECI) € 10,99 bij Apple iTunes vergelijke alle 6 prijzen

ISBN:
9789038801094

Vermeld sinds:
21 juli 2016

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Gifjes

Als het aan Daan Windhorst ligt zijn er binnenkort pillen op de markt die je gelukkiger maken, wordt Nederland eindelijk wereldkampioen voetbal, bestaat er plastische chirurgie voor de ziel en is de grondwet via crowdsourcing tot stand gekomen.
In Gifjes schetst hij een dystopische wereld zoals die in de nabije toekomst zou kunnen zijn: gaat de participatiesamenleving ons verder helpen? Wat gebeurt er wanneer iPhone-spraakcomputer Siri haar mening aan ons gaat opdringen? Gaat het André Hazes-hotel op de Noordpool uitkomst bieden wanneer het écht niet meer uit te houden is in Nederland, en gaan we langzaamaan ten onder aan likes en TED-talks?
Daan Windhorst, verslaggever satire bij De Correspondent, laat in Gifjes op zijn eigenzinnige en humoristische wijze zien hoe Nederland er anno nu voor staat: een bundeling van verhalen die allemaal een blik werpen in een andere, mogelijke toekomst. Geïnspireerd door de waan van vandaag, kritisch over onze toekomst.

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
BookSpot (was: ECI) epub € 9,99
9.99
eBook.nl epubLeesID € 9,99
Apple iTunes ibook € 10,99
Kobo epub € 10,99
AKO epub € 10,99
Bol.com epubLeesID € 10,99
10.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.