Skip to main content

Gezond bakken

Amber Albarda

Bakboek van Amber Albarda In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezonder bakken. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com € 15,99 bij Bookspot vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789000336609

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Gezond bakken

Bakboek van Amber Albarda

In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezonder bakken. Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Denk aan kaaskoekjes, een feestelijke chocoladetaart, maar ook bananenbrood of aardbeienscones: Amber presenteert de snoeperijen met haar bekende flair. En passant noemt ze bij elk recept de voordelen van specifieke ingrediënten. Schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor gebak en hartige snacks!

Amber Albarda

Amber Albarda ontwikkelde een slimme methode om het Food-IQ te verhogen en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten. Haar informatieve en humoristische schrijfstijl en haar gedegen kennis van zaken spreekt veel mensen aan. Voor iedereen die houdt van lekker eten én zijn gezondheid belangrijk vindt.

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Kobo € 12,99
Bookspot € 15,99
eBook.nl € 15,99
Apple iTunes € 15,99
15.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.