Skip to main content

Gewoon vegan

Alexandra Penrhyn Lowe

Simpel en snel gewoon vegan koken, voor elke dag, voor elk gezinWat als je heus wel betrokken bent bij de wereld, het klimaat, duurzaamheid…. » Lees verder

€ 11,99 bij eBook.nl (epub) en 0 andere aanbieders

ISBN:
9789000360604

Vermeld sinds:
14 mei 2020

Laatst gewijzigd:
14 mei 2020

Gewoon vegan

Simpel en snel gewoon vegan koken, voor elke dag, voor elk gezin
Wat als je heus wel betrokken bent bij de wereld, het klimaat, duurzaamheid en de dieren, maar ook moet koken voor een kritische kleuter en een partner die fanatiek sport. Net als jijzelf, trouwens. Je wilt lekker eten, gezond maar niet overdreven groen én er niet voor naar zestien winkels hoeven.


In Gewoon vegan deelt Alexandra ruim 80 vegan recepten voor het hele gezin. Alexandra: 'Bij het woord vegan denken veel mensen toch nog altijd aan dierenactivisten die zichzelf vastketenen, navelstaarders die alleen maar heel gezond willen eten en hipsters die een pak havermelk meenemen naar een festival. Intussen lezen we over de gevaren van ons westerse dieet. Onze aderen slibben dicht en onze buikomvang neemt toe. Ook staan de kranten vol van klimaatverandering. We overwegen een dagje minder vlees, misschien meerdere dagen. Misschien wel helemaal vegetarisch, of vegan. Maar waar moet je beginnen?'


Gewoon vegan is een toegankelijk, relaxed, vermakelijk en uitnodigend kookboek. Van een kidsproof pasta pesto met verstopte groente tot de ultieme wortel-pompoensoep. En van een snelle camping-curry tot een geweldig bananenbrood, in één kom te maken.


- Ruim 80 makkelijke recepten


- Getest door peuters, sporters en smulpapen


- Voor iedereen die vaker vegan wil eten


- Voor elk gezin, voor ieder budget


Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver van de boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan er maar liefst een miljoen exemplaren zijn verkocht. Ook bedacht ze de familieserie Vrolijke Kerst en is ze de auteur van de YA-serie De Laatste Wachter. Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochter Daantje en de tandeloze asielkat Noek. Vegan koken is al jaren haar grote passie.
EUR

Download e-book bij 1 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
eBook.nl epubLeesID € 11,99
11.99
11.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Alexandra Penrhyn Lowe

Nachtrijder

Nachtrijder
Prijs: € 5,99 tot € 7,99

De laatste wachter  / 2 Wolfsbloed

De laatste wachter / 2 Wolfsbloed
Prijs: € 5,99 tot € 7,99

Sevenster / 1 de laatste Wachter

Sevenster / 1 de laatste Wachter
Prijs: € 4,49 tot € 4,99

De Laatste Wachter 4 - Leeuwenhart

De Laatste Wachter 4 - Leeuwenhart
Prijs: € 7,49 tot € 9,99