Skip to main content

Ga als een rivier

4,5/5 uit 19 reviews

Als de zeventienjarige Victoria een kruispunt nadert, stopt een mysterieuze vreemdeling om haar de weg te vragen. Ze kan links afslaan of oversteken. Maar dat doet ze niet. » Verder lezen

€ 6,49 bij Bol.com € 12,99 bij iTunes vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789021037004

Aangemaakt op:
25 May 2023

Laatst gewijzigd:
8 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Ga als een rivier

Inleiding

‘Ga als een rivier’ is een meeslepend boek van auteur Shelley Read. Het is een aangrijpend verhaal over verlangen, liefde, verraad en vrouwelijke veerkracht dat je niet loslaat. Het is de perfecte keuze voor degenen die hebben genoten van 'Daar waar de rivierkreeften zingen'.

Verhaal

Het verhaal speelt zich af in Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp. Geen gewone wandeling, maar eentje met een gammele wagen vol laat seizoen perziken. Een jongeman vraagt haar onderweg om de weg. Ze kan ervoor kiezen om hem te negeren en snel verder te lopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was.

In de niet al te verre toekomst zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten.

‘Ga als een rivier’ is een ontroerende coming-of-ageroman over een verboden liefde, over verlies, familie, het ervaren van liefde en het vinden van een thuis. Het is een perfecte keuze voor de lezers van 'Daar waar de rivierkreeften zingen'.

Over de auteur

Shelley Read heeft met ‘Ga als een rivier’ een impactvol verhaal geschreven dat de lezer meeneemt door de worstelingen van het leven - de keuzes, de gevolgen en de transformatie die het veroorzaakt. Haar schrijfstijl is rijk aan details en haar personages zijn diep gelaagd.

Reviews

iTunes

4.5/5
19 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,49
6.49
iTunes € 12,99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
12.99