Skip to main content

Fountain Creek Kronieken 3 - Onthouden

Tamera Alexander

Verlies overkomt je in een oogwenk, maar het werkelijk loslaten van iemand van wie je houdt kan levenslang duren. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789051947038

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Fountain Creek Kronieken 3 - Onthouden

Verlies overkomt je in een oogwenk, maar het werkelijk loslaten van iemand van wie je houdt kan levenslang duren. Verlies overkomt je in een oogwenk, maar het werkelijk loslaten van iemand van wie je houdt kan levenslang duren.


Oorlogsdreiging - en een laatste wens - sturen Véronique Girard van Frankrijk naar een verafgelegen en ongastvrij land. In het Colorado Territorium zoekt ze naar de man van wie ze al haar hele leven houdt - haar vader. Pierre Girard verliet Parijs om in Amerika zijn geluk te zoeken in de bonthandel. En hij beloofde plechtig dat hij zijn vrouw en dochter later zou laten overkomen. Maar er zijn inmiddels vijfentwintig jaar voorbijgegaan zonder dat hij zijn belofte is nagekomen. Met enkel de scherven van verbroken beloften gaat Véronique scheep op een gevaarlijke zoektocht naar een man die ze zich nauwelijks kan herinneren.


Nu hij zijn verdriet eindelijk verwerkt heeft, kan Jack Brennan verder met zijn leven. Nadat hij jaren als gids gezinnen naar het westen heeft geleid, werkt hij nu als bevrachter in de mijndorpen rondom Willow Springs. Maar hij rekent niet op een onverwachte reisgenoot op zijn reis door de bergen. Nog minder verwacht hij, dat de zoektocht van één vrouw zijn plannen volledig omgooit... en zijn leven.


'Onthouden is een heerlijk verhaal, het zit goed in elkaar en is goed geschreven. Ik verwacht nog veel van deze schrijfster' Lindsey Freitas, bookloons.com


'De figuren zullen je bij de hand nemen en in hun verhalen verder leiden.' Roseanna White, christianreviewofbooks.com


'Onthouden' is het derde en laatste deel in de reeks Fountain Creek Kronieken. In de serie verschenen eerder: 'Ontvlamd' en 'Onthuld'.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.