Skip to main content

Fluisternetwerk

Chandler Baker

""Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ""dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…' Razendspannende…. » Lees verder

€ 9,49 bij BookSpot (was: ECI) € 9,99 bij Bol.com vergelijke alle 5 prijzen

ISBN:
9789044978117

Vermeld sinds:
9 september 2019

Laatst gewijzigd:
16 november 2019

Fluisternetwerk

""Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ""dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…' Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies


Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.
EUR

Download e-book bij 5 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
BookSpot (was: ECI) epub € 9,49
9.49
Bol.com epubLeesID € 9,99
Kobo epub € 9,99
Paagman epub € 9,99
eBook.nl epubLeesID € 9,99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.