Skip to main content

Filosofie en algebra van de Vrije Economie

Vincent Massée

Ma Vincent Massée is een nazaat van Schulz en twee andere Joodse grootouders, zijn opa Massée gaf hem de Adellijke Koninklijke Titel: Massée. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
9789402199277

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Filosofie en algebra van de Vrije Economie

Ma Vincent Massée is een nazaat van Schulz en twee andere Joodse grootouders, zijn opa Massée gaf hem de Adellijke Koninklijke Titel: Massée. Massée is de verwijzing naar de landstreek Massee in Frankrijk, de Dauphin Vincent Massée Bourbon Vallon Juda, signeerde tijdens zijn artistieke loopbaan als kunstschilder (1990 - 2010) zijn werken als burger met de naam Vincent Massee, het werk van Vincent (Haarlem 1966) is te zien in het Museum SNS Frans Walkate te Kampen. Na dit boek zal de Virtuele economie verder worden uitgediept. Dit staraardwerk dat gemakkelijk te lezen is geeft veel antwoorden op prangende hedendaagse en toekomstige vragen, waarbij het verleden niet buiten beschouwing blijft. Een erudiet werk dat na lezing de kijk op de economie en veel maatschappelijke aspecten zal veranderen.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.