Skip to main content

Fascia Training voor meer flexibiliteit, souplesse en vitaliteit

Logan J. Davisson

''Over het boek'' Fascia Training voor meer flexibiliteit, souplesse en vitaliteit: Hoe u uw fasciën in topvorm krijgt! (10 minuten fascia training plan voor thuis)Fascia doorkruist het lichaam als een net. » Verder lezen...

€ 3,99 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
1230002354897

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Fascia Training voor meer flexibiliteit, souplesse en vitaliteit

''Over het boek'' Fascia Training voor meer flexibiliteit, souplesse en vitaliteit: Hoe u uw fasciën in topvorm krijgt! (10 minuten fascia training plan voor thuis)


Fascia doorkruist het lichaam als een net. Ze beïnvloeden houding en lichaamsbeleving en omhullen elke spier, elke spiervezel, elk bot en elk orgaan. Toch is dit 0,3 tot 3 millimeter dikke bindweefsel nog grotendeels onontgonnen.


Wetenschappers zijn het er nu echter over eens dat niet alleen spieren, maar ook fascie de belangrijkste oorzaak van rugpijn zijn. Onderspanning, overbelasting en stress leiden tot remodelleringsprocessen in het spierweefsel. De fascia, die anders soepel over elkaar heen glijdt, wordt brozer en vatbaar voor blessures.


Het is aan te raden om twee keer per week gedurende tien minuten te trainen om deze verklevingen los te maken: Als de fascie eenmaal goed is gestimuleerd, wordt in de daaropvolgende drie dagen vers, elastisch collageen aangemaakt. Het zou ongeveer een half jaar duren voordat succes wordt geboekt. De effecten zijn echter al vanaf het begin positief te voelen. Ook de lichaamsbeleving verbetert snel. Dit verkleint ook de kans op verwondingen.


Probeer het eens - het is de moeite waard!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 3,99
3.99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.