Skip to main content

Familieopstelling

Kluun

4/5 uit 53 reviews

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. » Verder lezen...

€ 7,99 bij Bookspot € 9,99 bij Bol.com vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789048845293

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Kluun
NUR: 301 Literaire roman, novelle
Uitgeverij: Lebowski

Familieopstelling

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.

In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Reviews

Apple iTunes

4.0/5
53 reviews

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 7,99
7.99
eBook.nl € 7,99
Apple iTunes € 7,99
Bol.com € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.