Skip to main content

Excelleren in de zorg

M Verkoulen, J K Sluijs

Excelleren in de zorg, deel uit de Skiprreeks, gaat over het bovengemiddeld ondernemen, besturen gericht op innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. » Verder lezen...

€ 29,99 bij Apple iTunes € 30,24 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789031379859

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Excelleren in de zorg

Excelleren in de zorg, deel uit de Skiprreeks, gaat over het bovengemiddeld ondernemen, besturen gericht op innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. Aan het woord komen bestuurders met passie voor de zorg, bestuurders met een visie en bestuurders die initiatief nemen
en kansen benutten wanneer deze zich voordoen. Daarnaast vertellen experts en deskundige adviseurs hoe ze de bestuurder bijstaan in het streven naar excellente zorg.
Zo ontstaat een totaalbeeld van ondernemen in de zorg aan de hand waarvan de lezer zich kan inleven in de positie van de zorgbestuurder die zich geconfronteerd weet met belangrijke dilemma’s.
Excelleren in de zorg gaat in op marktkansen, organisatorische en juridische randvoorwaarden en managementkeuzes. Dit boek is dan ook niet één verhaal, maar een bundeling van ervaringen en praktijkvoorbeelden bij actuele thema’s in de zorg, verdeeld in het drieluik markt, interne organisatie en overheidstoezicht.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 29,99
29.99
Kobo € 30,24
30.24

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.