Skip to main content

Essentiele 18000 Medical woorden woordenboek in het Nederlands

Nam Nguyen

The Essential 18000 Medical woorden woordenboek in het Nederlands is een geweldige bron waar u ook bent; het is een eenvoudig hulpmiddel dat alleen maar de woorden die je wilt en nodig heeft! De hele woordenboek is een alfabetische lijst van…. » Verder lezen...

€ 9,29 bij Bol.com € 10,34 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230000435895

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Nam Nguyen
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Nam Nguyen

Essentiele 18000 Medical woorden woordenboek in het Nederlands

The Essential 18000 Medical woorden woordenboek in het Nederlands is een geweldige bron waar u ook bent; het is een eenvoudig hulpmiddel dat alleen maar de woorden die je wilt en nodig heeft! De hele woordenboek is een alfabetische lijst van medische woorden met definities. Dit eBook is een makkelijk te begrijpen gids voor medische termen voor iedereen anyways op elk moment. De inhoud van de e-boek wordt alleen gebruikt voor informatieve doeleinden. Het is altijd een goed idee om een ​​professionele arts met gezondheidsproblemen te raadplegen.


Vergeet niet een ding dat leren nooit stopt! Lezen, lezen, lezen! En schrijven, schrijven, schrijven!


Een dank aan mijn prachtige vrouw Beth (Griffo) Nguyen en mijn geweldige zonen Taylor Nguyen en Ashton Nguyen voor al hun liefde en steun, zonder hun emotionele steun en hulp, zou geen van deze educatieve taal Ebooks en audio mogelijk zijn.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,29
9.29
Kobo € 10,34
10.34

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.