Skip to main content

Erotische Subculturen, Fetisjen en Taboes - Overspel is geen Cuckolding

Charlie Hedo

Een man boekt een motel-kamer voor zijn vrouw en haar minnaar. » Verder lezen...

€ 6,50 bij Kobo € 6,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781311875792

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Charlie Hedo
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Erotische Subculturen, Fetisjen en Taboes - Overspel is geen Cuckolding

Een man boekt een motel-kamer voor zijn vrouw en haar minnaar. Hij betaalt een vliegtuigticket want de minnaar woont enkele honderden kilometer verder. Op de dag dat zijn vrouw haar minnaar zal ontmoeten laat hij zich door haar thuis aan een stoel vastbinden, met knevel in de mond. Vervolgens bedrijft zij, op verplaatsing, twee dagen lang de liefde met haar Bull.

Een typische cuckolding-fantasie. Maar het blijft niet altijd bij fantasie. Voorgaand voorbeeld is echt gebeurd. Dat weten we omdat de vrouw na twee dagen vrijen in de motel-kamer terugkeerde naar huis en haar man dood aantrof. Gestikt door de knevel die hij vanwege zijn vastgebonden handen niet kon verwijderen. Mevrouw werd eerst verdacht van moord. Doorgedreven politie-onderzoek van de computer van meneer toonde echter aan dat alles met zijn medeweten, zelfs op zijn initiatief, tot stand kwam. Zijn overlijden was een ongeluk. Het kwam in de krant. Doorgaans blijven zulke avonturen binnenskamers. Cuckolding is te kinky om te delen met vrienden en familie.

Velen kunnen het zich nauwelijks voorstellen dat een man een kamer boekt voor de minnaar van zijn vrouw. Voor sommige cuckolds gaat dit echter lang niet ver genoeg. In dit nieuwe boek uit de reeks Erotische Subculturen, Fetisjen en Taboes geeft Charlie Hedo een overzicht van de meer en minder perverse kantjes van cuckolding. Een creampie, een cuckold-cocktail, breeding, pregnancy risk game en nog veel meer verbijsteren en/of intrigeren. Het wordt uitvoerig toegelicht in Overspel is geen Cuckolding. Charlie Hedo's reeks laat je in elk geval niet koud.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 6,50
6.5
Bol.com € 6,90
Apple iTunes € 6,99
6.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.