Skip to main content

Entre deux mers

Barte Plouvir

Als reiziger, natuurliefhebber, theaterman, journalist, scherpzinnige observator, taalkunstenaar, dichter, cafébezoeker, bohemien: in alle hoedanigheden spreekt Bart Plouvier tot de lezer in zijn egodocument Entre deux mers. » Verder lezen...

€ 15,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789460411243

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Entre deux mers

Als reiziger, natuurliefhebber, theaterman, journalist, scherpzinnige observator, taalkunstenaar, dichter, cafébezoeker, bohemien: in alle hoedanigheden spreekt Bart Plouvier tot de lezer in zijn egodocument Entre deux mers. Hij is volstrekt eerlijk en tracht zijn leven of karakter niet te verfraaien. Hij blijft bij de feiten en schouwt eerlijk in zichzelf. Dat is vaak een pijnlijk proces omdat de herinneringen hem wel eens droef stemmen. Plouvier reconstrueert zijn leven op de hem kenmerkende wijze: geen chronologisch dagboek, maar een amalgaam van brieven, notities, reisverslagen enzovoort. De complexe schriftuur weerspiegelt op die manier zijn ingewikkelde parcours. Toch zijn er rode draden die de schrijver en met hem de lezer houvast geven: de liefde voor de natuur, de muziek en de poëzie.
Bart Plouvier is in Entre deux mers op zijn best: eerlijk, inlevend en scherpzinnig, en dat alles in de rijke en suggestieve stijl die we van hem gewend zijn.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 15,99
15.99
Kobo € 15,99
15.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.