Skip to main content

Elon Musk

4,5/5 uit 6 reviews

Het verrassend intieme verhaal van een van de meest fascinerende en controversiële ondernemers van deze tijd. Vol anekdotes over triomf en beroering, een onthullend verhaal van binnenuit. » Verder lezen

€ 9,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789000381616

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Elon Musk

Inleiding

De langverwachte biografie van Elon Musk, geschreven door bestsellerauteur Walter Isaacson, zal op 12 september 2023 worden uitgebracht. Deze biografie onthult het verrassend intieme verhaal van een van de meest fascinerende en controversiële ondernemers van onze tijd, die tevens een pionier is in het elektrisch rijden, private ruimtevaart en kunstmatige intelligentie. Musk's recente overname van Twitter wordt ook in deze biografie belicht.

Verhaal

Elon Musk heeft een bewogen leven gehad, van zijn moeilijke jeugd in Zuid-Afrika waar hij het doelwit was van pesters, tot aan zijn ambitieuze ondernemingen die hem de rijkste man op aarde maakten in 2022. Zijn relatie met zijn vader en de emotionele en fysieke uitdagingen van zijn jeugd hebben duidelijk een blijvende impact gehad. Door de jaren heen heeft Musk een bijna manische intensiteit en een hoge tolerantie voor risico’s ontwikkeld, welke bepalend zijn geweest voor zijn professionele carrière. Walter Isaacson had een exclusieve toegang tot Musk, en brengt met deze biografie een diepgaand verslag uit van de man achter SpaceX, Tesla en nu ook Twitter.

Voor- en nadelen

Musk’s ambitieuze visies hebben geleid tot ongeëvenaarde innovaties maar brengen ook een persoonlijke en professionele kost met zich mee. Zijn tendens tot dramatiek en zijn soms destructieve intensiteit zijn zowel een vloek als een zegen gebleken in zijn streven naar baanbrekende vooruitgang.

Recensies

Deze biografie is grondig onderzocht en prachtig geschreven, en geeft een zeldzaam inzicht in de complexe persoonlijkheid van Musk, alsook in de triumphale en tumultueuze gebeurtenissen van zijn carrière. Het werk van Isaacson wordt alom geprezen voor het in beeld brengen van het menselijke aspect achter de innovator die Elon Musk is.

Citaten

'Ik moet mijn manier van denken weg krijgen van de crisismodus waarin ze de afgelopen veertien jaar, of eigenlijk al mijn hele leven, stond,' zei Musk.

Elon Musk

Het resultaat is een onthullend verhaal van binnenuit, vol met fantastische anekdotes over triomf en beroering, dat maar één vraag doet oplaaien: 'zijn de demonen die Musk drijven ook hetgeen wat nodig is voor innovatie en vooruitgang?'

Walter Isaacson

Reviews

iTunes

4.5/5
6 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 9,99
9.99
Bol.com € 9,99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
9.99