Skip to main content

Eeuwig zwijgen

Guy Didelez

De vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. » Verder lezen...

€ 6,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9781502210777

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Guy Didelez
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: vzw de Scriptomanen

Eeuwig zwijgen

De vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. Op haar eigen vraag. Toch is ze nog niet aan praten toe. Niemand weet wat er echt met haar aan de hand is. Zelf zou Janne liever voor eeuwig zwijgen...


''Plots neemt er een jongen tegenover mij plaats. En dat terwijl er nog zoveel andere vrije plaatsen zijn. Hij kijkt me recht in het gezicht. Hij is niet echt knap, maar toch heeft hij iets. Komt het misschien door zijn donkere, wat mysterieuze ogen?''


Het klikt meteen tussen Sam en Janne. Sams flauwe grapjes, zijn enorme relativeringsvermogen en zijn kleine verrassingen vrolijken Janne op. Maar ze brengen haar ook in verwarring. Zou ze bij hem haar hart kunnen luchten?


Guy Didelez breekt de stilte in Jannes wereld. Hij opent de deuren van een psychiatrische instelling en gunt ons een blik op het dagelijkse leven binnenin. Een plek vol uitersten: van euforische blijdschap tot intens verdriet, van hechte vriendschap tot koele haat, van onmetelijke stiltes tot overdonderende waarheden.


Eeuwig zwijgen verscheen oorspronkelijk bij Davidsfonds-Infodok (2004) en al lang geleden uitverkocht. Hoog tijd dus om het weer beschikbaar te maken, eerst als ebook, en binnenkort ook gewoon in druk!


Eeuwig zwijgen is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en werd destijds laaiend enthousiast onthaald in de pers.


Jonge lezers krijgen met dit boek een goed beeld van wat jonge mensen tot afwijkend gedrag drijft en wat daaraan gedaan kan worden. (De Leeswelp)


In zijn vlotte stijl behandelt Didelez op een actuele en eigentijdse wijze thema's zoals rouwverwerking, vriendschap, psychiatrische instelling en schuldgevoel. Typisch voor deze schrijver is dat hij de spanning zeer sterk weet op te bouwen en het geheim slechts op de laatste bladzijden weet prijs te geven. (Merksem Vooruit)
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,99
6.99
Apple iTunes € 6,99
Kobo € 6,99
6.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.