Skip to main content

Een Zomer Met Het Kleine Volkje: Een waargebeurd verhaal

Tanis Helliwell

Tijdens een zomer in een landhuisje in Ierland kwam Tanis Helliwell - in eerste instantie tot haar eigen verbazing - in contact met een "leprechaun', een Ierse kabouter, die haar niet alleen het een en ander leerde over de evolutie van elementwezens&hel » Verder lezen...

€ 7,49 bij Apple iTunes en 0 andere verkopers

ISBN:
9781987831290

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Een Zomer Met Het Kleine Volkje: Een waargebeurd verhaal

Tijdens een zomer in een landhuisje in Ierland kwam Tanis Helliwell - in eerste instantie tot haar eigen verbazing - in contact met een "leprechaun', een Ierse kabouter, die haar niet alleen het een en ander leerde over de evolutie van elementwezens (zoals feeën, elfen, gnomen en kabouters), maar ook over de onderlinge afhankelijkheid van mensen en elementwezens in hun gezamenlijke evolutionaire bestemming. Een zomer met het Kleine Volkje geeft inzicht in vele geheimen van het kabouterrijk en verhaalt over hun levendige spel, humor, nieuwsgierigheid, ondeugendheid, plezier, wijsheid en goddelijke doel. Volgens de leprechauns streven de elementwezens er momenteel naar om, samen met geëngageerde mensen, de Aarde te genezen en een "nieuwe' wereld te scheppen. Met haar innemende stijl en humor schetst Tanis Helliwell een treffend beeld van een Iers dorpje en zijn inwoners en beschrijft ze tegelijkertijd haar fascinerende relatie met haar leprechaun-vriend.


"Het lezen van dit boek opent een deur in je verbeelding. Of je het nu als realiteit of verzinsel beschouwt, dit boek brengt een boodschap over van genezing en van planetaire prioriteiten.' (Julia Cameron, auteur van onder andere The Artist's Way)
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 7,49
7.49
7.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.