Skip to main content

Een Spannend Kerstfeest en een Happy Ending 2017

Charlie Hedo

Een Spannend Kerstfeest en een Happy Ending 2017 mag je vanwege smeltgevaar niet lezen onder een iglo, tijdens een romantisch schaatspartijtje op een bevroren grachtje of in de buurt van een door je geliefde opgetrokken sneeuwman. » Verder lezen...

€ 5,83 bij Kobo € 8,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781370351114

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Charlie Hedo
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords

Een Spannend Kerstfeest en een Happy Ending 2017

Een Spannend Kerstfeest en een Happy Ending 2017 mag je vanwege smeltgevaar niet lezen onder een iglo, tijdens een romantisch schaatspartijtje op een bevroren grachtje of in de buurt van een door je geliefde opgetrokken sneeuwman. Lees het boek bij voorkeur in de buurt van een gezellig brandend haardvuur.

Let op voor uitdroging door te veel vochtverlies. Drink regelmatig. Lees met mate. Gebruik voldoende olie.

Deze bundel bevat drie pornovelles en een extraatje. Seksstewardess werkt aan haar Huwelijk is een top erotische roman. Ideaal om kennis te maken met de stijl van Charlie Hedo. Huishouden Met Drie is geil zonder meer. Carine haalt een extra man in huis en dat bevordert toch de sfeer. In Knockout is mevrouw de baas. Willen of niet, ze zit van boven.

Tenslotte wordt Trekfestijn met de gekke Aadil er gratis bijgeleverd. Het is een homo-erotische roman over Aadil die met zichzelf geen blijf meer weet terwijl hij de uitnodigingen schrijft voor het masturbatiefeestje dat hij heeft georganiseerd.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 5,83
5.83
Bol.com € 8,23
Apple iTunes € 8,49
8.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.