Skip to main content

(Een Riley Paige Mysterie 3 - Eens begeerd (een Riley Paige Mysterie--Boek #3)

Blake Pierce

Eens begeerd is het derde boek in de bestseller-serie met Riley Paige, die begint met Eens weg (boek 1): een gratis download met meer dan 100 vijfsterren recensies!Als er in Phoenix dode prostituees worden gevonden, wordt er eerst niet veel…. » Verder lezen...

€ 3,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003523070

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Blake Pierce
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Blake Pierce

(Een Riley Paige Mysterie 3 - Eens begeerd (een Riley Paige Mysterie--Boek #3)

Eens begeerd is het derde boek in de bestseller-serie met Riley Paige, die begint met Eens weg (boek 1): een gratis download met meer dan 100 vijfsterren recensies!


Als er in Phoenix dode prostituees worden gevonden, wordt er eerst niet veel aandacht aan besteed. Maar als er een patroon van verontrustende moorden wordt ontdekt, beseft de plaatselijke politie al snel dat er een seriemoordenaar als een gek tekeergaat, en deze zaak gaat hun pet te boven. Gezien de unieke aard van de misdaden wordt de FBI erbij geroepen, want ze hebben hun meest briljante geest nodig om deze zaak op te lossen: Special Agent Riley Paige.


Riley, die nog moet bijkomen van haar laatste zaak en probeert om de stukjes van haar leven bij elkaar te rapen, is eerst afwijzend. Maar als ze over de trieste aard van de misdaden hoort en beseft dat de moordenaar weer snel zal toeslaan, voelt ze zich genoodzaakt. Ze begint haar jacht op de ongrijpbare moordenaar en haar obsessieve karakter laat haar te ver gaan; dit keer misschien wel veel te ver om haar nog van de afgrond terug te kunnen trekken.


Rileys zoektocht brengt haar naar de verontrustende wereld van prostituees, van gebroken gezinnen en verbrijzelde dromen. Ze leert dat er zelfs bij deze vrouwen onderling sprankjes hoop zijn, hoop om niet door een gewelddadige psychopaat beroofd te worden. Als er een tiener ontvoerd is, worstelt Riley in een panische race tegen de klok om de diepten van de geest van de moordenaar te doorgronden. Maar wat ze ontdekt leidt haar naar een uitkomst die zelfs voor haar te schokkend is.


Eens begeerd is een duistere psychologische thriller met bloedstollende spanning, en is het derde deel in een meeslepende nieuwe serie – met een geliefd nieuw personage – waardoor je tot diep in de nacht blijft lezen.


Boek 4 in de Riley Paige-serie is binnenkort beschikbaar.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 3,99
3.99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.