Skip to main content

Een Riley Paige Mysterie 2 - Eens Gepakt (een Riley Paige Mysterie--Boek #2)

Blake Pierce

"Een thriller en mysterie meesterwerk! De auteur heeft geweldig werk geleverd met het ontwikkelen van karakters met een psychologische kant die zo goed omschreven is dat we in hun hoofd zitten, hun angsten kunnen volgen en juichen voor hun successen. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com € 3,99 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230001565447

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Blake Pierce
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Blake Pierce

Een Riley Paige Mysterie 2 - Eens Gepakt (een Riley Paige Mysterie--Boek #2)

"Een thriller en mysterie meesterwerk! De auteur heeft geweldig werk geleverd met het ontwikkelen van karakters met een psychologische kant die zo goed omschreven is dat we in hun hoofd zitten, hun angsten kunnen volgen en juichen voor hun successen. De samenzwering is briljant en houdt je het hele boek bezig. Vol met wendingen, dit boek houdt je tot op de laatste bladzijde wakker."


--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (re Once Gone)


Ten noorden van New York worden vrouwen vermoord, hun lichamen worden mysterieus hangend in kettingen gevonden. Gezien de bizarre aard van de moorden – en het gebrek aan aanwijzingen, wordt de FBI erbij geroepen. Er is maar één agent tot wie ze zich kunnen wenden: Special Agent Riley Paige.


Riley, die nog van haar laatste zaak aan het bijkomen, is terughoudend om een nieuwe aan te nemen. Ze is er nog steeds van overtuigd dat er nog een voormalig seriemoordenaar rondloopt en haar stalkt. Maar ze weet dat haar vermogen om in het hoofd van een seriemoordenaar binnen te dringen en haar obsessieve karakter nodig is om deze zaak op te lossen. Ze kan gewoon niet weigeren – zelfs als dat haar over de afgrond duwt.


Riley's zoektocht brengt haar diep in het misleide brein van een moordenaar, terwijl het haar naar weeshuizen, psychiatrische inrichtingen en gevangenissen brengt. Alles in een poging om de diepte van zijn psychose te begrijpen. Ze beseft dat ze het tegen een heuse psychopaat op moet nemen en ze weet dat het niet lang zal duren voor hij weer toe zal slaan. Maar terwijl haar eigen baan op het spel staat, haar eigen familie het doelwit is en met haar kwetsbare psyche die op het punt staat in te storten, kan het haar allemaal teveel worden – en te laat.


Een duistere, psychologische thriller met hartkloppende spanning, is EENS GEPAKT boek #2 in een meeslepende nieuwe serie – met een geliefd nieuw karakter – die je tot diep in de nacht laat lezen.


Boek #3 in de Riley Paige serie is nu ook beschikbaar!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 3,99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.