Skip to main content

Een kamer aan zee

Wanneer Kim, die net de liefde van haar leven heeft verloren, Janet ontmoet in Cornwall, hoort ze van haar het verhaal van Leandra, wier verleden veel overeenkomsten vertoont met dat van Kim. » Verder lezen

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789402321364

Aangemaakt op:
18 July 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever

Een kamer aan zee

Inleiding

‘Een kamer aan zee’ is een nog niet eerder vertaalde, zelfstandige roman van de gevierde auteur Corina Bomann. Voor degenen die haar eerdere meesterwerken, zoals De stormroos en De jasmijnzussen waarderen, of voor liefhebbers van succesvolle series als De vrouwen van de Leeuwenhof, is deze roman een absolute must-read.

Verhaal

Hoofdpersoon Kim loopt blind in de eerste de beste trein die voorbijkomt. Ze heeft geen eindbestemming, ze wil alleen maar weg. Na het verlies van de liefde van haar leven heeft ze geen idee hoe ze verder moet. Ze belandt in een klein havenstadje in Cornwall en staart urenlang naar de zee vanaf de kliffen, hopend om een manier te vinden om met haar immense verdriet om te gaan.

Janet, een inwoner van het dorp, ziet Kim op de kliffen staan. Bezorgd dat Kim zichzelf iets aan zou kunnen doen, haalt ze haar over om met haar mee te gaan naar haar huis. Eenmaal thuis vertelt Janet het verhaal van Leandra, een vrouw uit het verleden wiens verhaal veel gelijkenissen met dat van Kim vertoont. Leandra, gered van een tragisch leven, woonde vele jaren in het dorp als vuurtorenwachter. Kim wordt geraakt door het verhaal van Leandra's tragische liefdesgeschiedenis. Kan Leandra's verhaal haar de kracht geven om weer in de liefde te geloven?

Recensies

‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’

Nederlands Dagblad

‘De verslavende nieuwe serie voor de lezers van De zeven zussen.’

NCRV-gids

‘Ze zijn hot: historische romans in meerdere delen. Een van de grootste auteurs binnen die trend is Corina Bomann.’

De Telegraaf, VROUW Glossy
Over de auteur

Corina Bomann is een veelgeprezen auteur die bekend staat om haar meeslepende verhalende stijl en boeiende personage-ontwikkeling. Naast 'Een kamer aan zee,' is ze ook de auteur van verschillende andere bestsellers, waaronder 'De stormroos' en 'De jasmijnzussen'.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
iTunes € 12,99
12.99