Skip to main content

Echt een aanrader !

Joep van Deudekom

‘Als columnist moet je ook een boekje met columns uitbrengen. » Verder lezen...

€ 4,49 bij Bookspot € 4,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789038891309

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Echt een aanrader !

‘Als columnist moet je ook een boekje met columns uitbrengen. Dat is de natuur. Als je als columnist geen boekje met columns uitbrengt kan dat alleen maar betekenen dat ze zo slecht zijn dat niemand ze wil uitgeven. Dus je kunt eenvoudigweg niet niet een boekje uitbrengen.
Ik word ook nog geacht te zeggen dat het een geweldig boek is, want anders koopt u het niet. Er is niemand die over zijn eigen nieuwe boek zegt: het is wel aardig, een zes-en-een-halfje. Nu moet ik wel zeggen dat dit columnboekje toevallig búítengewoon goed gelukt is, vandaar ook de titel. Als u de ironie van deze laatste zin begrijpt, dan is mijn boek voor u echt een aanrader. Als u de ironie niet begrijpt, dan is mijn boek ook voor u een aanrader. En als u de ironie van deze allerlaatste opmerking over de ironie van mijn voorlaatste opmerking nog kunt volgen, wordt het tijd dat u uw eigen boek gaat schrijven.
Echt een aanrader! is een verzameling van de leukste ‘joepvandeudecolumns’ die ik bij Giel Beelen op radio 3FM heb uitgesproken en de ‘maaiveldcolumns’ die tot nu toe zijn verschenen in de Televizier. En vindt u ook niet dat ik op deze foto iets van George Clooney heb? Hoop dat het u over de streep trekt.’
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,49
4.49
eBook.nl € 4,49
Apple iTunes € 4,99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.