Skip to main content

Dit is Londen

In tien jaar tijd is Londen – de geboortestad van Judah – sterk veranderd. » Lees verder

€ 9,99 bij Bol.com € 14,99 bij AKO vergelijk alle 6 prijzen

ISBN:
9789045033228

Vermeld sinds:
23 januari 2017

Laatst gewijzigd:
18 januari 2019

Dit is Londen

In tien jaar tijd is Londen – de geboortestad van Judah – sterk veranderd. Hedendaags Londen is een stad van immigranten. Meer dan een derde van de Londenaren is over de grens geboren. Mensen uit letterlijk alle windstreken zijn er terechtgekomen, met dromen over werk en vooruitgang. Voor velen komen die niet uit. Dit heeft onuitwisbare effecten op de stad, zowel positieve als negatieve.
Judah dompelt zich onder in de wereld van immigranten, illegalen, bedelaars, gangsters, smerissen en louche handelaars. Hij dineert met oligarchen, slaapt onder de blote hemel en werkt op bouwplaatsen. De verhalen die hij optekent zijn soms van een hartverscheurende uitzichtloosheid, maar getuigen ook van groot mededogen.
Dit is Londen biedt een rauw, opwindend perspectief op een multiculturele wereldstad – hoe het is om er te leven, te werken, op te groeien, op te voeden, lief te hebben, oud te worden en te sterven. De ontwikkeling die Judah schetst is niet beperkt tot Londen, het is de toekomst van elke grote Europese stad.

Download e-book bij 6 aanbieders

Aanbieder Bestand Prijs
eBook.nl epubLeesID € 9,99
Kobo epub € 9,99
BookSpot epub € 9,99
Bol.com epubLeesID € 9,99
Apple iTunes ibook € 9,99
AKO epub € 14,99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.