Skip to main content

De zwanenzang van Joods Siberie

Pieter Waterdrinker

Montagne Russe (roetsjbaan) is een werveling van verhalen die zich grotendeels afspelen in hedendaags Rusland. » Verder lezen...

€ 1,49 bij eBook.nl en 1 andere verkopers

ISBN:
9789029591935

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

De zwanenzang van Joods Siberie

Montagne Russe (roetsjbaan) is een werveling van verhalen die zich grotendeels afspelen in hedendaags Rusland. Het decor is vooral Moskou, het Manhattan van Europa, waar de negentiende eeuw na de val van het communisme in bepaalde opzichten ‘als een duveltje uit zijn doosje’ is gesprongen. Een meeslepend boek voor onder de dekens – als buiten de wind om het huis giert – én onder de palmen van een exotisch strand, verteld met on-Nederlandse adem en vitaliteit.
Zijn de persoonlijke verwikkelingen van de auteur in het eerste deel vaak hilarisch – zoals wanneer hij vertelt over een tragische liefde van zijn homoseksuele onderbuurman, joods Siberië bezoekt of bijna het leven laat op een gammele veerboot tussen Rusland en Turkije –, in de latere verhalen kampen de protagonisten, eenzame mannen en massagehoertjes, met de krankzinnigheid van het bestaan, seks, de dood en de onmogelijkheid van liefde – thema’s uit Waterdrinkers romans.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 1,49
1.49
Apple iTunes € 1,49
1.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.