Skip to main content

De Zoete Zusjes moppenboek

De slappe lach ligt op de loer met deze 365 leukste moppen, eentje voor elke dag, ingezonden door fans van De Zoete Zusjes Janna en Saar. » Verder lezen

€ 7,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043923316

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
15 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2022
Uitgever
-

De Zoete Zusjes moppenboek

Inleiding

Ontdek het plezier van lachen, gieren en brullen met het gloednieuwe De Zoete Zusjes Moppenboek, geschreven door Hanneke de Zoete. Dit moppenboek is geen gewoon moppenboek; het bevat een verzameling van 365 grappen en raadsels, één voor elke dag van het jaar!

Verhaal

Duizenden fans stuurden hun favoriete moppen naar de Zoete Zusjes, en uit al deze inzendingen zijn de allergekste en allergrappigste moppen geselecteerd. Bereid je voor op een jaar vol humor met de 365 allerleukste moppen, samengebracht in dit moppenboek. Iedere dag van het jaar wordt een dag om te lachen met De Zoete Zusjes Moppenboek. En let op, de slappe lach ligt voortdurend op de loer! Dit boek zal de ultieme bron van plezier zijn voor zowel Janna en Saar als hun talloze fans.

Recensies
Dit onderdeel is geschrapt wegens gebrek aan recensies.
Citaten
"Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met het nieuwe De Zoete Zusjes Moppenboek van Hanneke de Zoete."
Hanneke de Zoete
Over de Auteur

Hanneke de Zoete is de trotse auteur van dit unieke moppenboek, dat niet alleen zorgt voor plezier en lachbuien, maar ook de band tussen de Zoete Zusjes en hun fans versterkt. Door de fans te betrekken bij de inhoud van het boek, heeft ze een unieke collectie moppen gecreëerd waarmee ze de lach van iedereen gegarandeerd op hun gezicht tovert.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 7,99
7.99
Bol.com € 7,99
Bookspot € 7,99
Bruna € 7,99
eBook.nl € 7,99
7.99