Skip to main content

De Zoete Zusjes lossen het op

Het is meivakantie en Zoete Zusjes Saar en Janna spelen op zolder. Dan vinden ze een mooie gouden sleutel. Maar waar past de sleutel op? Mama zegt niks en papa is een paar dagen weg. » Verder lezen

€ 9,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043926553

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

De Zoete Zusjes lossen het op

Inleiding

‘De Zoete Zusjes lossen het op’ is een spannend en vrolijk speurverhaal voor kinderen. Het verhaal draait om de avonturen van de zusjes Saar en Janna die tijdens hun meivakantie een mysterieuze gouden sleutel vinden. Het boek is geschreven door Hanneke de Zoete en prachtig geïllustreerd door Iris Boter. Het is het ideale voorleesboek voor kinderen vanaf 4 jaar en zelfleesboek vanaf 7 jaar.

Verhaal

De Zoete zusjes, Saar en Janna, hebben voor de meivakantie een groot plan: ze willen een geheime hut bouwen op de zolder. Maar tijdens hun speurtocht tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en oud speelgoed vinden ze een prachtige gouden sleutel. Maar waar past deze sleutel op? Hun ouders weten van niets en dus beginnen de zusjes zelf met hun onderzoek. Zo begint een spannende en avontuurlijke speurtocht die de Zoete Zusjes door het hele huis leidt.

Recensies

Nog geen recensies beschikbaar.

Over de auteur

Hanneke de Zoete is de succesvolle auteur achter de populaire serie van de Zoete Zusjes. Met haar levendige verbeelding en vlotte pen creëert ze betoverende verhalen die kinderen van elke leeftijd aanspreken. Haar werk is aangevuld met de kleurrijke en vrolijke illustraties van Iris Boter.

De gebonden uitvoering, schitterende illustraties en omslag met glitters maken ‘De Zoete Zusjes lossen het op’ tot het perfecte cadeau voor liefhebbers van spannende raadsels en avonturen — of het nu voor een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar is.
EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 9,99
9.99
Bol.com € 9,99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
9.99