Skip to main content

De zeven zussen 8 - Atlas

4,0/5 uit 198 reviews

De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar om afscheid te nemen van Pa Salt. Iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. » Verder lezen

€ 19,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789401616188

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

De zeven zussen 8 - Atlas

Inleiding

Ontdek het achtste en finale deel van de enorm populaire serie "De Zeven Zussen" - "Atlas", geschreven door bestverkopende auteur Lucinda Riley. Het boek onthult het mysterie van Pa Salt, hun adoptievader, en waarom hij de zussen heeft geadopteerd. Een must-read voor fans van de serie en een perfecte afsluiter voor het verhaal van de zevende zus.

Het Verhaal

"Atlas", het achtste en finale deel van "De Zeven Zussen"-reeks, duikt diep in het verhaal van Pa Salt, die voor het eerst voorkomt in Parijs in 1928. Een jongen die doodgewaand werd, wordt opgenomen door een zorgzame familie en gedijt in de nieuwe omgeving. Maar zijn ware identiteit blijft een mysterie. Terwijl hij de nare ervaringen van zijn verleden probeert te verdringen en een belofte nakomt, dreigt het kwaad in Europa hem opnieuw te dwingen te vluchten.

Door naar de Egeïsche Zee in 2008 waar de zussen voor het eerst elkaar ontmoeten aan boord van de Titan om hun liefdevolle vader, Pa Salt, vaarwel te zeggen. Hij heeft de zevende zus belast met de sleutel tot hun verleden. Maar de waarheden die worden onthuld, roepen alleen maar meer vragen op. Wisten de zussen echt wie hun vader was? En welke impact hebben zijn lang verborgen geheimen?

Recensies

'Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!'

Margriet

'Leest als een trein.'

Libelle
Over de auteur

"Atlas: Het Verhaal van Pa Salt", het achtste en laatste deel van de immens populaire serie "De Zeven Zussen" van Lucinda Riley, combineert liefde, verlies en de zoektocht naar ware identiteit op een meeslepende manier. Dit boek brengt de reeks naar een prachtig en onvergetelijk einde. Lucinda Riley is een internationaal erkende bestverkopende auteur, geliefd om haar vermogen om rijke, meeslepende verhalen te creëren die lezers tot de laatste bladzijde vasthouden.

Reviews

iTunes

4/5
198 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 19,99
19.99
Bol.com € 19,99
Bookspot € 19,99
Bruna € 19,99
eBook.nl € 19,99
19.99