Skip to main content

De zeven zussen 6 - Zon

4,5/5 uit 225 reviews

In Zon, het zesde deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, heeft de beroemde en bloedmooie Electra geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. » Verder lezen

€ 11,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

EAN:
9789401611572

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
28 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2020
Uitgever
-

De zeven zussen 6 - Zon

Inleiding

'Zon' is het boeiende zesde deel van de Zeven Zussen-serie, geschreven door de beroemde auteur Lucinda Riley. Het opvallende deel volgt het verhaal van Electra, een wereldberoemde, schatrijke, en buitengewoon mooie vrouw, die ondanks haar ogenschijnlijke succes, worstelt met verborgen kwetsbaarheden.

Verhaal

Tegen de wegslepende achtergrond van het levendige Manhattan en de adembenemende vlaktes van Kenia, vertelt 'Zon' het verhaal van Electra, die in tegenstelling tot haar zussen, geen interesse heeft om te weten waar ze vandaan komt. Echter, een bijzondere brief kan alles veranderen en haar misschien helpen de oplossingen te vinden die ze zoekt voor haar problemen, die momenteel verbloemd worden door drank en drugs.

Recensies

Vele lezers werden betoverd door het intrigerende verhaal en schrijfstijl van Lucinda Riley. De acht-delige bestsellerserie werd uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2020.

Citaten

'Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!'

Margriet

'Leest als een trein.'

Libelle
Over de auteur

Lucinda Riley is een gerenommeerde auteur, beroemd om haar vermogen om complexe, boeiende verhalen te weven die lezers van over de hele wereld betoveren. Haar bekendste werk is de Zeven Zussen-serie, die is uitgegroeid tot een bestseller-reeks en tot Bestverkochte boek van 2020 is uitgeroepen.

Reviews

iTunes

4.5/5
225 reviews

EUR

Te koop bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 11,99
11.99
Bol.com € 11,99
Bruna € 11,99
eBook.nl € 11,99
11.99