Skip to main content

De zeven zussen 5 - Maan

4,0/5 uit 211 reviews

Na de dood van haar vader ontdekt Tiggy dat ze een gave heeft. En wat is haar connectie met een Spaanse zigeunergemeenschap? » Verder lezen

€ 11,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

EAN:
9789401610490

Aangemaakt op:
24 May 2023

Laatst gewijzigd:
16 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2019
Uitgever
-

De zeven zussen 5 - Maan

Inleiding

“De zeven zussen 5 - Maan” is het vijfde deel van de bestseller Zeven zussen-serie, geschreven door Lucinda Riley. De hoofdrol in dit boek is weggelegd voor Tiggy D’Aplièse. Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy naar de afgelegen bossen van Schotland, een plaats waar ze haar passie voor het werken met dieren optimaal kan uiten. Hier komt ze terecht op het mysterieuze landgoed van de moeilijk te begrijpen Charlie Kinnaird.

Verhaal

Op het Schotse landgoed ontmoet Tiggy de oudere man Chilly. Volgens hem heeft Tiggy een speciale gave en is het zijn lot om haar te helpen haar verleden te ontrafelen. Op zijn advies reist ze af naar het Spaanse Granada, om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. De vraag rijst hierbij; wat is haar verbinding met de fenomenale flamencodanseres La Candela?

Door de auteurs verwevende verhaallijnen begint Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden te ontrafelen. Daarnaast krijgt ze de kans om haar unieke gave steeds verder te ontwikkelen. Echter, wanneer het lot een onverwachte draai maakt, zal ze moeten kiezen tussen het blijven in Granada, of het teruggaan naar Kinnaird en Charlie.

Recensies

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’

Margriet

‘Leest als een trein.’

Libelle
Over de auteur

Lucinda Riley is een gevierd auteur van meerdere bestsellers, waaronder de “Zeven zussen”-serie. Haar boeken zijn vertaald naar meer dan 30 talen en wereldwijd zijn er al miljoenen exemplaren van verkocht. Lucinda's schrijfstijl kenmerkt zich door het vakkundig verweven van heden en verleden met een vleugje mystiek.

Reviews

Bookspot

4/5
1 reviews

iTunes

4/5
210 reviews

EUR

Te koop bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 11,99
11.99
Bol.com € 11,99
Bruna € 11,99
eBook.nl € 11,99
11.99