Skip to main content

De zeven zussen 4 - Parel

4,0/5 uit 313 reviews

CeCe gaat net als haar geadopteerde zussen op zoek naar haar afkomst. Ze verlaat Londen en reist via Thailand naar Australië. » Verder lezen

€ 11,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789401609524

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
16 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2018
Uitgever
-

De zeven zussen 4 - Parel

Inleiding

“De Zeven Zussen 4 - Parel” is een betoverend vierde deel van de bestseller serie Zeven zussen van de gerenommeerde auteur Lucinda Riley. In dit boek volgt de lezer het pad van CeCe, een jonge vrouw die begint aan een reis van zelfontdekking, op zoek naar haar verleden van Thaise stranden tot de vlaktes van Australië.

Verhaal

CeCe heeft altijd het gevoel dat ze er nooit helemaal bij hoort. Wanneer haar vader overlijdt en haar zus Star een nieuw leven begint zonder haar, voelt ze zich totaal geïsoleerd. Vastbesloten haar eigen wijsheid te scheppen, verlaat ze Londen om haar verleden te ontrafelen. Haar enige aanwijzing? Een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië woonde. Reizend van de verbluffende stranden van het Thaise Krabi naar de uitgestrekte vlaktes van Australië, gaat CeCe op zoek naar haar ware ik in de wildernis. Wacht haar geluk haar daar op?

Recensies

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’

Margriet

‘Leest als een trein.’

Libelle
Over de auteur

Lucinda Riley, de auteur van “De Zeven Zussen 4 - Parel”, is een gevierde schrijver die bekend staat om haar vermogen om betoverende verhalen te weven vol mysterie en romantiek. Haar Zeven Zussen-serie is een wereldwijde hit, geliefd om zijn rijkdom aan prachtig beschreven locaties, en diepgaande, meeslepende plotlijnen.

Reviews

Bookspot

4.5/5
2 reviews

iTunes

4/5
311 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 11,99
11.99
Bookspot € 11,99
Bol.com € 11,99
Bruna € 11,99
eBook.nl € 11,99
11.99