Skip to main content

De witte kamer 7 - De witte kamer

Samantha Stroombergen

Deel 7: In een oude boerderij wordt een volledig witte kamer gevonden. » Verder lezen...

€ 1,25 bij eBook.nl € 1,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789402312171

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De witte kamer 7 - De witte kamer

Deel 7: In een oude boerderij wordt een volledig witte kamer gevonden. De enige kleur komt van een donkere plas op de grond. Zijn ze de moordenaar op het spoor?


Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent.


In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik gekerfd. Rechercheur Léon Coeur is direct gefascineerd: het slachtoffer was journalist bij een bekend opinietijdschrift, verdween enkele maanden daarvoor en liet een afscheidsbriefje achter. Léon is geschorst vanwege een schietincident en moet zich eigenlijk gedeisd houden, maar ziet deze moordzaak als zijn kans om te bewijzen dat zijn team hem nodig heeft. Hij besluit de hulp in te roepen van zijn nichtje Hanna, die criminologie studeert.


Als blijkt dat de journalist is onderworpen aan een wrede Midden-Oosterse marteltechniek, op-sluiting in een volledig witte kamer, vermoeden ze dat hij te veel wist over de recente terroristische aanslag in Amsterdam. Was hij een complot op het spoor? Zou het kunnen dat de werkelijke dader van de aanslag niet de vluchteling was die samen met de bom tot ontploffing kwam? Stukje bij beetje komen Léon en Hanna dichter bij de angstaanjagende waarheid.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 1,25
1.25
Kobo € 1,25
Apple iTunes € 1,49
1.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.