Skip to main content

De Wim Hof methode

Wim Hof

Wim Hof vertelt op aangrijpende en gepassioneerde wijze in zijn nieuwe boek ‘De Wim Hof Methode’ dat een ijsbad niet alleen goed is voor body en mind, maar óók voor de spirit. » Verder lezen...

€ 5,49 bij Bol.com € 6,49 bij Bookspot vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789021578422

Vermeld sinds:
11 November 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

De Wim Hof methode

Wim Hof vertelt op aangrijpende en gepassioneerde wijze in zijn nieuwe boek ‘De Wim Hof Methode’ dat een ijsbad niet alleen goed is voor body en mind, maar óók voor de spirit.

In het nieuwe allesomvattende boek ‘De Wim Hof Methode’ vertelt Wim Hof in eigen woorden zijn verhaal.

Hij schrijft dat een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit. Wim Hof is bekend geworden met baden of douchen met ijskoud water. Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, vertelt in ‘De Wim Hof Methode’ op aangrijpende en gepassioneerde wijze hoe hij deze methode heeft ontwikkeld en over de verbluffende resultaten uit wetenschappelijk onderzoek naar zijn methode.

In ‘De Wim Hof Methode’ leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Wim gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties – het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht.

EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 5,49
5.49
Bookspot € 6,49
eBook.nl € 6,49
6.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.