Skip to main content

De weddingplanner 9 - Champagneglazen en tranentrekkers

Marijke Vos

In deel 9, de bonusaflevering van De weddingplanner van Marijke Vos, neemt Maartje de organisatie van Tessa en Robs bruiloft op zich – al gaat het niet van een leien dakje. » Verder lezen...

€ 1,49 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789047205883

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
10 March 2021

Producteigenschappen

De weddingplanner 9 - Champagneglazen en tranentrekkers

In deel 9, de bonusaflevering van De weddingplanner van Marijke Vos, neemt Maartje de organisatie van Tessa en Robs bruiloft op zich – al gaat het niet van een leien dakje.


De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.


In deze negende (bonus)aflevering trouwen Rob en Tessa! We kijken mee over de schouder van Maartje die, chaotisch als ze is, haar best doet om de voorbereidingen voor Tessa's bruiloft op rolletjes te laten lopen. Dat is nog niet zo simpel, want naast de trouwerij organiseert Maartje de feestelijke opening van de tentoonstelling van Toms fotografische werk in een galerie. Als ze in alle haast een klein auto-ongeluk veroorzaakt zijn de rapen gaar… Krijgt Maartje het toch voor elkaar Tessa's grote dag perfect te laten verlopen?
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 1,49
1.49
Bol.com € 1,49
1.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.