Skip to main content

De weddingplanner 5 - Bruidstaarten en slagroomspuiten

Marijke Vos

In deel 5 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseren Tessa en Maartje een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. » Verder lezen...

€ 1,49 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789047205210

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
10 March 2021

Producteigenschappen

De weddingplanner 5 - Bruidstaarten en slagroomspuiten

In deel 5 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseren Tessa en Maartje een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Ze hoeven alleen de taart nog te bestellen. Wat kan er misgaan?


De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.


Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen. Mimi vertelt haar grote nieuws aan Tessa, Maartje wordt opeens gebeld door een huilende Brenda – de assistente van bruidszaak Antonia's – die even haar hart moet luchten, en Tessa heeft haar date met Michiel. Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart… Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 1,49
1.49
Bol.com € 1,49
1.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.