Skip to main content

De weddingplanner 4 - Slingers en stellages

Marijke Vos

In deel 4 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseert Tessa de dubbele bruiloft van twee zussen. » Verder lezen...

€ 1,49 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789047205197

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
10 March 2021

Producteigenschappen

De weddingplanner 4 - Slingers en stellages

In deel 4 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseert Tessa de dubbele bruiloft van twee zussen. Het loopt voorspoedig, totdat de bruiden op het laatste moment van locatie willen veranderen.


De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.


Tessa en Maartje zijn dolgelukkig met de nieuwe opbergruimte voor alle attributen. Bij het inruimen kunnen de weddingplanners meteen allerlei decoraties apart houden voor hun volgende project: de dubbele bruiloft van twee zussen. De plannen lopen voorspoedig, totdat de bruiden op het laatste moment van trouwlocatie willen veranderen. De beslissing zorgt voor wrevel tussen Tessa en Maartje, want wie neemt al het geregel op zich? Ook hebben de zussen hun advies nodig over de bruidsjurken van de strenge ontwerpster Antonia en haar stille assistente, die een onthulling doet over haar baas… Op de bruiloft loopt Tessa muziekdocent Michiel weer tegen het lijf. Ze kan het goed met hem vinden, en hij ziet er zeker goed uit in pak, maar ze zou eigenlijk liever bijkletsen met Rob. Waarom is hij opeens zo kortaf tegen haar? Kan Tessa dan toch beter op de avances van Michiel ingaan?
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 1,49
1.49
Bol.com € 1,49
1.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.