Skip to main content

De vrouw in mij

Aart van Wijk

'De vrouw in mij' is een ode aan het vrouwelijke in de mens. » Lees verder

€ 9,95 bij Bol.com € 9,99 bij Apple iTunes vergelijke alle 6 prijzen

ISBN:
9789492066220

Vermeld sinds:
20 maart 2017

Laatst gewijzigd:
20 januari 2019

De vrouw in mij

'De vrouw in mij' is een ode aan het vrouwelijke in de mens. De gebeurtenissen in Keulen rondom een tijdens oudejaarsavond 2015, en de maatschappelijke commotie die daarop volgde, laten zien dat de mensheid als geheel nog ver verwijderd is van een leven in liefde, wederzijds respect en vrede.

Al tienduizend jaar regeren het op angst gefundeerde ego en het verstand van de mannelijke linkerhersenhelft. De mens onderdrukt daarmee het vrouwelijke principe in zichzelf; de vrouwelijke energie, wijsheid en seksualiteit, alsmede het vrouwelijke vermogen om waarachtig lief te hebben en te verbinden.

Vrouwen worden letterlijk en figuurlijk onderdrukt. Mannen onderdrukken het vrouwelijke deel in zichzelf. Waar de helft wordt onderdrukt, kan het geheel niet in balans zijn. Yin en yang vormen samen de cirkel. De wereld verkeert nu dan ook in een complete disbalans.

Sinds de afschaffing van de slavernij laat het vrouwelijke zich door wijsheid en verbinding steeds nadrukkelijker zien, zij het dat onze vrouwelijke kant momenteel nog de onderstroom is. De wijsheid van het hart, de vrouwelijke Sofia, is meer dan ooit nodig. De mens dreigt te bezwijken onder een overdaad aan mannelijk testosteron.

Deze dichtbundel is een ode aan het vrouwelijke in de mens. De gedichten en korte verhalen verbinden de lezer met de vrouwelijke pool, om zo een bijdrage te leveren aan het herstel van de innerlijke balans in ons bewustzijn.

Het is tijd om nu wérkelijk vanuit het hart te gaan leven, door de innerlijke tekorten van het ego te overstijgen en de waarheid van het hart onder ogen te komen.

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
eBook.nl epubLeesID € 9,95
9.95
Kobo epub € 9,95
AKO epub € 9,95
Bol.com epubLeesID € 9,95
BookSpot (was: ECI) epub € 9,95
Apple iTunes ibook € 9,99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Aart van Wijk

Daar is liefde

Daar is liefde
Prijs: € 9,95 tot € 9,99

Het nieuwe boek van God

Het nieuwe boek van God
Prijs: € 9,95 tot € 9,99