Skip to main content

De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid.

Sheryl Paul

"De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid' van Sheryl Paul neemt je mee naar de bron van je angsten en laat je compassie met jezelf voelen. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789020217117

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid.

"De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid' van Sheryl Paul neemt je mee naar de bron van je angsten en laat je compassie met jezelf voelen.


In De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid. Nooit meer bang voor angst leert Sheryl Paul je om te gaan met angst. Je leert angst in te zetten om jezelf beter te leren kennen en te helen. Angst openbaart zich vaak als chronisch gepieker, paniekaanvallen, obsessies, dwangneurosen, in de vorm van slapeloosheid of lichamelijke klachten. Angst is op hol geslagen gevoeligheid. Sheryl Paul neemt je mee naar de bron van je angsten en laat je compassie met jezelf voelen. In dit diepgaande en tegelijkertijd praktische boek geeft ze oefeningen bij acute angst en oefeningen die je helpen diepere lagen van angst te ontcijferen en te helen. Alle inzichten om niet langer bang te zijn voor jouw angst.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.