Skip to main content

De vallei

3,5/5 uit 15 reviews

Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet geen tijd. Ze moet zo snel mogelijk naar Australië vertrekken om de zaken op zijn wijngaard af te handelen. Daar ontdekt ze een geheim ... » Verder lezen

€ 7,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789044935141

Aangemaakt op:
25 June 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023

De vallei

Inleiding

Ontdek het spannende boek 'De vallei' van de succesvolle auteur Suzanne Vermeer. Duik in het leven van Emily die onverwachts de wijngaard van haar overleden broer in Australië erft. Een plek waar geheime ontrafeld worden en het leven van Emily voorgoed verandert.

Verhaal

Emily en Christiaan leiden een gelukkig leven met hun jonge kinderen Vera en Max. Echter, hun wereld wordt op zijn kop gezet wanneer Emily’s broer plotseling overlijdt. Met weinig tijd voor verdriet, moet Emily zo snel mogelijk naar Australië afreizen om zaken te regelen rondom de wijngaard van haar broer.

Eenmaal aangekomen in Hunter Valley, stuit Emily op een groot geheim dat haar broer voor haar verborgen hield. Dit werpt de vraag op of ze haar broer eigenlijk wel echt kende. Emily staat vervolgens voor een onmogelijke keuze die grote gevolgen heeft voor haar en haar familie. Wanneer er ook nog levens in gevaar komen, is de grote vraag of ze deze situatie ooit nog te boven komt…

Over de auteur

Suzanne Vermeer is een gevestigd auteur bekend om haar intrigerende en spannende boeken. 'De vallei' is een typisch Vermeer-boek waarin familiegeheimen, mysterieuze gebeurtenissen en onmogelijke keuzes centraal staan.

Reviews

iTunes

3.5/5
15 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,99
7.99
Bookspot € 7,99
Bruna € 7,99
eBook.nl € 7,99
iTunes € 7,99
7.99