Skip to main content

De straatvechter

Robert Moszkowicz

4/5 uit 30 reviews

Openhartige en spraakmakende biografie van Robert Moszkowicz Hij is een Moszkowicz; en misschien wel de meest briljante van allemaal. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000334902

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De straatvechter

Openhartige en spraakmakende biografie van Robert MoszkowiczHij is een Moszkowicz; en misschien wel de meest briljante van allemaal. Robert Moszkowicz bouwde meerdere goedlopende advocatenpraktijken op en wordt geroemd om zijn juridische kennis. Toch kent zijn leven ook diepe dalen. In De straatvechter vertelt hij zijn verhaal. Over het faillissement van zijn kantoor, zijn vier echtgenotes en dertien kinderen (waarvan er vier zijn overleden) en zijn strijd tegen een heroïneverslaving.

Uiteraard komt ook het roemruchte juristengeslacht Moszkowicz aan bod. Voor het eerst krijgen we een blik achter de schermen van deze disfunctionele familie. Denk aan de trucjes die zijn broer Bram heeft uitgehaald, de boter op het hoofd van de Orde van Advocaten en alle manieren waarop Moszkowicz" vakgenoten hun inkomsten kunstmatig vergroten met medeweten van de rechtbanken. De straatvechter zal voor de nodige opschudding zorgen in de juridische wereld – om over de familie Moszkowicz maar te zwijgen.

Reviews

Apple iTunes

4.0/5
30 reviews

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Kobo € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.