Skip to main content

De Shardheld Sage

Paul E. Horsman

Wanneer de jonge slaaf Muus de blauwe scherf opraapt, weet hij niet dat deze Shard zijn leven zal veranderen. » Verder lezen...

€ 8,87 bij Bol.com € 8,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789491730245

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De Shardheld Sage

Wanneer de jonge slaaf Muus de blauwe scherf opraapt, weet hij niet dat deze Shard zijn leven zal veranderen. Als de Shardheld is hij eindelijk bevrijd van zijn gehate slavenbestaan, maar in plaats daarvan bindt de hemelscherf hem aan een doel even groots als verschrikkelijk.


Opgejaagd door de valse jarl Rannars moordzuchtige soldaten gaat hij op een hachelijke tocht door de besneeuwde wouden van de Norden naar Falrom, het verloren Brandende Land, waar de machtige Kalmanir steen op hem en de magie van de Shard wacht.


Muus is niet de enige die door de onbedwingbare wil van de Shard wordt voortgedreven. Zijn voormalige meester Kjelle, erfgenaam van een rijk zilvermijngoed; Birthe, tienerweduwe, wijsvrouw en boogschutter; kleine Hraab met zijn vreemde onwereldse wijsheid; de afgezette jonge prins Ottil van de Norden en anderen volgen hem naar het zuiden.


Bang om de levens van zijn vrienden te riskeren, ontvlucht Muus aan al zijn metgezellen behalve Moirra, het meisje dat van hem houdt, en samen reizen de twee naar het vurige Falrom, om de Kalmanir te bereiken voordat de vijand hen vindt. Zou jarl Rannar de Shard in handen krijgen, dan betekent dat de terugkeer van de wrede, waanzinnige Goden van Toen en hun wereld van oeroude monsters, en Muus is bereidt te sterven om dat te voorkomen.


Zijn vrienden zijn niet van plan op te geven, en zo gaat de wedloop van start.

Naar Falrom!
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 8,87
8.87
Kobo € 8,92
Apple iTunes € 8,99
8.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.