Skip to main content

De Schoonheid en de Houthakker

Anna Muller

Amelia komt uit een moeilijke breuk, ze besluit een pauze in te lassen en een korte trip naar de berg te maken. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003515020

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Anna Muller
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Anna Muller

De Schoonheid en de Houthakker

Amelia komt uit een moeilijke breuk, ze besluit een pauze in te lassen en een korte trip naar de berg te maken. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om na te denken over haar leven en wat ze wil van mannen, maar het huisje dat ze heeft geboekt wordt gerund door Jack.


Jack woont alleen, als een wilde wolf in de bergen, hij runt dit etablissement speciaal voor toeristen, neemt ze mee voor een wandeling in de bergen en bereidt het diner voor. Jack is zeer ''rauw'', een houthakker stijl en spreekt weinig, een echte wilde man...


Tijdens een groepswandeling valt Amelia en verwondt ze haar been, dus Jack moet haar wel in zijn armen naar het huisje dragen en haar rond het vuur binden. Deze grote sterke handen zorgen dan voor Amelia's benen, een sensatie is geboren... maar laat Amelia dat zomaar gebeuren? Zal ze Jack kunnen temmen?

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.