Skip to main content

De perfecte storm

4,5/5 uit 5 reviews

We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. Toch ziet Jan Rotmans redenen voor optimisme: de onderstroom aan mensen die werken aan een duurzame samenleving groeit snel. » Verder lezen

€ 8,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789044548594

Aangemaakt op:
24 August 2023

Laatst gewijzigd:
14 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever

De perfecte storm

Inleiding

Fans van inspirerende en diepgaande boeken opgelet! `De perfecte storm` van `Jan Rotmans` biedt een vernieuwend perspectief op de hedendaagse crises die ons leven en maatschappij beïnvloeden. Lees hoe we ondanks enorme uitdagingen, toch een moedige stap voorwaarts kunnen zetten.

Verhaal

Het boek onderzoekt hoe crises elkaar rechtstreeks beïnvloeden en hoe ze samen een ‘perfecte storm’ vormen. Rotmans stelt dat Nederland te lang heeft gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen. In dit boek deelt hij zijn unieke inzichten, en laat hij zien dat onder de oppervlakte van deze turbulentie, prachtige veranderingen plaatsvinden. Het boek is onderverdeeld in vier hoofdstukken, analoog aan de elementen: lucht, aarde, water en vuur. Hierin vertelt Jan Rotmans het eerlijke en integrale verhaal van de perfecte storm.

Recensies

Dit segment wordt nog bijgewerkt met actuele recensies.

Citatens
“Hoewel we lang niet hebben gedaan wat nodig is en we voor enorme uitdagingen staan, ben ik toch optimistisch. Want vanuit het transitiedenken weet ik dat we crises nodig hebben om echt te kunnen veranderen. En ook dat we dieper moeten kijken, namelijk onder de oppervlakte…”
– Jan Rotmans in De perfecte storm
Over de auteur

Jan Rotmans is niet onbekend in het veld van transitiemanagement. Als inspirerende en vernieuwende denker, analyseert hij de huidige maatschappelijke veranderingen vanuit een diep inzicht en een schat aan ervaring. Zijn optimisme en intieme begrip van de complexiteit van transities maken zijn boeken een must read voor iedereen die de wereld om ons heen beter wil begrijpen.

Reviews

iTunes

4.5/5
5 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 8,99
8.99
Bol.com € 8,99
Bookspot € 8,99
Bruna € 8,99
eBook.nl € 8,99
8.99