Skip to main content

De Orde van de Zwarte Meester

Martine Pauwels

Dit boek is de volledige trilogie ''De Orde van de Zwarte Meester'', die in oorsprong als 3 losse delen, die min of meer los van elkaar te lezen, uitgegeven zijn. » Verder lezen...

€ 6,95 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789463421249

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De Orde van de Zwarte Meester

Dit boek is de volledige trilogie ''De Orde van de Zwarte Meester'', die in oorsprong als 3 losse delen, die min of meer los van elkaar te lezen, uitgegeven zijn.

Het verhaal begint in de zomer van 2003, wanneer de vijftienjarige Vicky ontdekt dat ze geviseerd wordt door een occulte sekte, die haar als offer willen.

Als ze kennis maakt met de mysterieuze motorrijder Nicolas begint er voor haar een spannend avontuur, dat haar van de ene verrassing in de andere doet vallen en al snel blijkt niet alles en iedereen te zijn zoals ze dacht.

In deel 2, ontdekt ze meer van haar duistere achtergrond en komt ze er achter dat de sekte nog verre van dood is en in deel 3 zal ze samen met haar nieuwe vrienden moeten vechten voor het lot van de wereld.


Dit werk ontstond in de zomer van 2003 en is met tussenpauzes geschreven en herwerkt in de loop der tijd. Het is de proloog van ''De Apolalyspe Riders'' dat ondertussen in mijn hoofd ontstaan is en waarin de eindeloze strijd tussen goed en kwaad centraal staat. In de loop der jaren evolueerde ik als persoon en ook de personages in het verhaal.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,95
6.95
Kobo € 6,95
6.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.